Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 16, 2012 in Kultur, Mode | 0 comments

Viktoria på catwalken för Funkimodels

 viktoria

Det var  en spännande och fantastisk helg i Stockholm. Jag var med i Funkimodels *MODELLERNA MED DET LILLA EXTRA* och stöttade de hemlösa i Stockholm och hjälpte stadsmissionen. Vi gick på catwalken och visade begagnade kläder som de på stadsmissionen sytt om och satt ihop.
Jag fick två stylister som fixade mig med frisyr och makeup. Det var gött att bara sitta där och bli stylad av tjejerna. Kändes som jag var en prinsessa  för en dag.  På catwalken var det mest nervöst innan jag kom in. När jag rullade in i kyrkan så flöt det bara på och jag var inte alls nervös. Jag hade jättebra ögonkontakt med de flesta som var där. Reaktionerna var  toppen och alla fick jättebra beröm av de som var och tittade sedan efteråt. Alla modellerna var grymma!

Jag var med i Expressen-tv och i dagens nyheter tidning, i Stockholm i lördags och söndags. Jag har varit med i funkimodels i nästan ett år  och har inte haft några uppdrag än men har fotats lite när de var i Partille och Göteborg i Nordstan i höstas och i vår.  Jag fick kontakt med Funkimodels av Linda Calderon. Jag driver också en modeblogg som heter  Vichysmode på nattstad.

Viktoria Andersson

 

 

Post a Reply