Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on sep 24, 2012 in Kultur, Spel | 0 comments

World of Warcraft – Mist of the Pandaria

Mists of Pandaria

World of Warcrafts expansion Mist of Pandaria släpps i morgon, tisdag den 25 september. Det är den fjärde expansionen i WoW sedan spelet kom ut 2005 i Europa, ett år tidigare i USA. WoW är ett MMORPG spel vilket innebär att man är uppkopplad och spelar med en massa andra spelare. Spelet är utvecklat av Blizzard Entertainment och det är omkring 12 miljoner spelare som spelar Wow.

Så vill du veta hur det känns att smyga fram i halvhögt gräs och med ditt armborst sikta på en coyote för att få skinn till ett par magiska handskar, höra hur det prasslar bakom dig och helt plötsligt bli överfallen av ett troll. Men du är en hunter och du har ditt trogna pet som hjälper dig att överleva. Eller vill du tillsammans med en stor grupp dwarfs, gnomer, humans, night elf eller draeneis från ally-sidan storma ut i en Battleground för att ha ihjäl så många fula horde ni bara kan. Då kan du börja spela WoW. Nu kan du pröva den nya rasen pandaren där man väljer om man vill vara Horde eller Alliance i level 10 och testa den nya klassen monk och se hur det funkar.

På sidan Able gamers foundation kan man få en massa tips när det gäller att spela spel med händer som inte riktigt fungerar, här en sida om just Wow.  De finns på Facebook också. Mer om att spela med händer som inte är helt hundra hittar du här. Andra information finns här i denna länk där spelare berättar om olika tips.

Det finns olika addons att ladda ner som kan göra det enklare att hantera alla attacker och spells. Här är ett förslag: Bartender. Här är en annan sida för spelare med funktionshinder. Så klart har forskare undersökt hur man funkar om man spelar mycket spel, det kan du läsa om här i länken Att leva i Wow. Ytterligare tips på Funkaportalen.

Blizzard kan verkligen göra snygg reklam för sina expansioner

Men alla gillar ju inte gulliga pandas …

Här är en video om en lätt frustrerad man i en Big blue dress

Post a Reply