Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 28, 2012 in Kultur, Spel | 0 comments

Jag varnar för känsliga läsare för detta inlägg

guildWars

Jag varnar för känsliga läsare för detta inlägg, för ni kommer aldrig vara den samma när ni väl får en smakbit på ett utav världens stora speltitlar: Guild Wars 2!

Guild Wars 2 är ett MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game) – utvecklat av Arenanet – som kom ut den 28 augusti i år, som förväntas erövra guldmedaljsplatsen som bästa och största spel i världen i dess genre. Här lever din karaktär i en världen Tyria som ursprungligen skapades och formades av Gudarna och deras tjänare en lång tid tillbaka. I Tyrias kan du spela som de fem raserna: Asura, Sylvari, Charr, Norn och Human, som alla kan bemästra åtta olika yrken med sina egna egenskaper.

Som i de flesta MMORPG-spel så får du vara med om att utföra uppdrag och kämpa mot ondskan i världen, antingen själv eller tillsammans med andra spelare. Men Guild Wars 2 handlar bara inte om att döda små ondskefulla råttor och gå med ut på svampplockning med dina vänner, utan ger du och din karaktär en egen historia bakom hans eller hennes liv och påverkar det då du går igenom spelets 80 nivåer från gröna slätter till aktiva vulkaner.

Spelet har redan blivit känt för dess vackra grafik, PvP (Spelare emot spelare) och hur du själv som spelare faktiskt påverkar vad som sker i världen, för att inte tala om alla möjligheter att ge din karaktär sin egen stil och personligheter. Men det bästa med Guild Wars 2 är att det kostar bara att köpa spelskivan! Ingen jobbig månadskostnad som andra spel utan du får allt detta utav större kostnad!

Läs också om spelet World of Warcraft.

Skrivet av: Kalle Larsson

Trailer

 

Presentation av olika raser

 

Guild Wars 2 vs WoW

Post a Reply