Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on jan 24, 2013 in Tips | 0 comments

Brukaren och assistenten

simon says

Simon says

Följ Simon, hans assistent Lovisa och Simons hårt prövade mamma Marianne. Simon Gustavsson och Lovisa Lundgren har spelat in sketcher där de spelar sig själva. Serien sänds onsdagar klockan: 16.00 på svt.se/humor och i SVT Play. 27-årige Simon är rullstolsburen efter en stroke som han drabbades av julen 2008. Innan dess arbetade han som snickare och spelade i ett rockband. Det är Simon som gjort introt till Brukaren och Assistenten. Läs mer om serien här i Skånskan.se.

Del 1 Födelsedagen

Del 2 Tatueringen

Del 3 Naked thuesday

Del 4 Presenten

Del 5 Middag med manskör

Del 6 Utflykten

Del 7 Tröjtryck

 

Post a Reply