Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on okt 6, 2013 in Intressepolitik, Personlig assistans | 0 comments

Det handlar om att få livet att fungera

Viktoria på modelluppdrag

I en bilaga till Göteborgs Posten som heter Folkhälsa kan du på sidan 4 läsa en intervju med Viktoria Andersson och Kristina Kindberg om hur det är att leva med personlig assistans. Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens sekreterare Viktoria berättar om hur det är att vara 21 år och ha assistans. Kristina Kindberg om personlig assistans:

Assistans handlar ju om att få livet att fungera, säger Kristina Kindberg. Morgonbestyren, arbetsuppgifter på jobbet, fritidsaktiviteter. Assistansen finns där för att täcka de personliga behoven och hur de ser ut är förstås olika från person till person.

Läs mer i länken till Folkhälsa och bläddra fram till sidan 4.

Fler inlägg om personlig assistans:

Post a Reply