Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Okt 19, 2013 in Aktiviteter, Fördomar, Intressepolitik, Kultur, Rapport, Tidigare | 0 comments

Teaterworkshop – Alla har fel

workshop första träffen

Som några av er kanske redan vet har vi tidigare haft väldigt roliga och uppskattade teaterworkshops i samarbete med Hans Sjöberg och teater Kattma. Nu fortsätter vi vårt samarbete med repetitionerna till pjäsen ”Alla har fel”. Åtta korta scener som vänder och vrider på begrepp, vad som är rätt och fel och vem som har makt eller inte.

Den 13 oktober satte vi igång med kollationering, genomgång och genomläsning av pjäsen.  Det är kul och spännande för vi är ett väldigt blandat gäng. Skådespelare, amatörer, yngre, äldre, med och utan funktionsnedsättning. Vi kommer vara 20 stycken som har olika roller, så vi är ett stort gäng. Vi kommer att hålla på med repetitionerna under hela hösten och in i början på nästa år.  Det ska bli väldigt roligt att se hur det här vi gör tillsammans växer fram.

Kristina Kindberg

Tidigare samarbete med Hans Sjöberg och Teater Kattma:

workshop övningarna har börjat

Post a Reply