Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Nov 10, 2013 in Intressepolitik, Levnadsvillkor, Personlig assistans | 0 comments

Kalla fakta – hur du bäst ger avslag på personlig assistans

kalla fakta

Privata konsulter tjänar flera miljoner kronor på att lära kommuner att dra in hjälpen för personer med funktionsnedsättning. Med dold kamera besökte Kalla faktas reporter en föreläsning med landets mest anlitade LSS-konsult. Här ges råd om hur kommunerna ska kunna ge avslag på personlig assistans. Se ett klipp från Kalla fakta söndag den 10 november.

Privata konsulter tjänar flera miljoner kronor på att lära kommuner att dra in hjälpen för personer med funktionsnedsättning

Programmet målar upp en bild av hur fler än hälften av landets hundra största kommuner anlitar konsulter som lär ut hur de ska ge avslag till personer med svåra funktionsnedsättningar. Jonas Alsgren tar med sig en dold kamera till ett möte där konsulten får kommunchefer att skratta åt funktionshindrades vanor och livsstilar.

Glöm inte titta! Agera sen genom att skriva till: jonas@kommunlex.se samt till din egen kommun för att ta reda på om den köpt in Jonas Reinholdssons utbildning!

Länkar

 

Post a Reply