Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Mar 9, 2014 in Aktiviteter, Kultur, Rapport | 0 comments

ALLA HAR FEL har haft premiär

alla har fel bild från sht

Alla har fel hade premiär den 8 mars och premiären spelades för utsålt hus. Det var imponerande vad Hans Sjöberg och hans teatergrupp fått ihop. Du som missade denna föreställning kan gå in på Teater Kattmas hemsida läsa om föreställningen.

Albert Martinsson från SHT har intervjuat Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens ordförande Astrid Steen:

Varför har ni i Unga Rörelsehindrade valt att jobba med teater?

– Det är ett bra sätt att få ut politiska frågor på ett lite roligare sätt. Föreställningen innefattar ju tillgänglighet, LSS och andra frågor som vi jobbar med. Det handlar mycket om att lyfta fram motsatser och visa på andra perspektiv. Jag hoppas att publiken ska ta till sig budskapet att saker kan se annorlunda ut och att föreställningen får dem att tänka efter.

Länkar

Post a Reply