Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Okt 6, 2014 in Arbete och sysselsättning, Tips | 0 comments

Projektet Puzzlet – chans till arbete

pussel

… eller i alla fall praktik och en liten förhoppning om arbete. Det är Bräcke diakoni som har detta projekt och de vänder sig till personer i åldern 19 – 35 år. Som deltagare i projektet kan du kartlägga dina erfarenheter och intressen. Du får träna på att presentera dig i olika sammanhang, skriva cv och lära dig vad man ska tänka på vid en intervju. Sen börjar man tillsammans med praktiksamordnaren leta efter en lämplig praktikplats. En praktiksamordnare finns med hela tiden och stöttar i förberedelserna och under själva praktiktiden.

Här är Projekt Puzzlets nya film som ger tre goda exempel på att man genom Puzzlet kan göra arbetsförlagd praktik utifrån sin egen förmåga. I filmen får man se tre personer som alla arbetar olika mycket beroende på vad de önskar och kan.

Om du känner att detta är något för dig, kontakta Emma Lydal på hennes majl: emma.lyrdal@brackediakoni.se eller på telefon: 0734-602086.

Länkar

Post a Reply