Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Feb 24, 2015 in Arbete och sysselsättning, Intressepolitik | 0 comments

Sök jobb som opinionsbildare

fuck funkofobi pins

Unga Rörelsehindrade är Sveriges viktigaste förbund för ungdomar med rörelsehinder *konstaterar*. Vi är ett förbund av ungdomar för ungdomar som strävar efter ett samhälle där alla har samma rättigheter och möjligheter. Nu söker vårt förbund dig som är vass på strategi, brinner för ungas rättigheter och som vill göra skillnad.

Förbundet Unga Rörelsehindrade söker en intern opinionsbildare till förbundskansliet i Stockholm. Förbundet behöver någon som brinner för ungdomsfrågor, är vass på strategi och som älskar att ge många high-fives. Arbetsplats kommer att vara på förbundskansliet i Farsta Centrum. I tjänsten ingår det resor ut till våra regioner. Sista ansökningsdagen är den 6 mars 2015. Skicka CV och personligt brev till: mans.stenberg@ungarorelsehindrade.se

Post a Reply