Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Mar 12, 2015 in Aktiviteter, Tidigare, Tips | 0 comments

Vill du bli vår representant på Förbundsmötet?

Elin talar om vikten av ett fungerande samhälle

Göteborgsklubben får skicka sju (7) representanter till förbundsmötet den 30 oktober – 1 november och de väljs på Göteborgsklubbens årsmöte den 29 april. Enligt stadgarna ska regionerna sträva efter en bra fördelning bland ombuden med hänsyn till kön, ålder och etnisk bakgrund. Endast medlemmar i regionen kan väljas. Så är du intresserad av att företräda Göteborgsklubben på Förbundet Unga Rörelsehindrades Förbundsmöte eller vill nominera någon, kontakta Göteborgsklubben snarast!

Förbundet Unga Rörelsehindrade kommer att hålla sitt Förbundsmöte i höst den 30 oktober – 1 november. Plats är ännu inte bestämd.

Post a Reply