Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Mar 26, 2015 in Aktiviteter, Personlig assistans, Rapport, Tidigare | 0 comments

Temahelg om personlig assistans

jonas franksson foto linda håkansson

Förbundet Unga Rörelsehindrade bjöd in till en jätteviktig temahelg om personlig assistans den 8-10 maj i Stockholm. Jonas Franksson, en av initiativtagarna till Medborgargolv och före detta förbundsordförande i Unga Rörelsehindrade pratade om LSS en frihetsreform för så många. Jonas berättar också om medborgargolv.se där de ställer sig frågan: Hur säkerställer varje medborgares rätt till frihet, trygghet och jämlikhet?

Ur ”CP-magasinet” 2004. Jonas intervjuar Annika Lantz på samma sätt som reportage om människor med funktionsvariation ofta görs.

Post a Reply