Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Okt 12, 2015 in Övrigt, Styrelsen | 0 comments

Johanna vill bli ordförande …

johanna vill bli ordförande

… i Förbundet Unga Rörelsehindrade. Den 31 oktober går Förbundet Unga Rörelsehindrade till förbundsmöte. Motioner, propositioner och en ny styrelse ska röstas fram. Nu presenterar valberedningen de olika kandidaterna för förbundsstyrelsen. Johanna Andersson har sedan två år suttit som ledamot och nu är hon valberedningens förslag till bli förbundsordförande.

Jag brinner för tillgänglighetsfrågor, HBTQ-frågor, att motverka strukturell funkofobi och intersektionalitet. Dessa frågor hoppas jag kunna driva ur ett funktionalitetsperspektiv på förbundsnivå de kommande två åren. 

Länkar

Post a Reply