Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jan 18, 2016 in Bloggar och poddar | 0 comments

Viktoria bloggar på 1177: Att leva med en cp skada

viktoria tycker till

Viktoria, sekreterare i Unga Rörelsehindrade Göteborgsposten bloggar på 1177 Vårdguiden. Viktoria skriver:

Jag är snäll, öppen, envis som synden, utåtriktad och har ett stort hjärta. Min diagnos heter dyskinetisk CP. Jag sitter i rullstol, har ofrivilliga rörelser i hela kroppen, munnen, tungan och svaljet. Jag har assistans dygnet runt. Den här bloggen handlar om mitt liv och funderingar, min assistans, tillgänglighet, resor och allmänna roligheter i mitt liv. Jag kommer också skriva om hur svårt det är att ha en funktionsvariation och få jobb.

Gå in och läs på Viktorias blogg, det första blogginlägget heter Respekt för alla. Kommentera gärna!

1177 Vårdguidens bloggare

Här kan du följa en annan persons vardag, med sjukdom eller behandling eller möjlighet att följa någon som står inför en livsstilsförändring. Det kan ge dig inspiration och styrka om du befinner dig i en liknande situation. Bloggare skriver flera inlägg i veckan och du som läser kan kommentera, dela med dig av dina egna tankar eller ställa frågor till bloggaren. Här kan du läsa mer om bloggarna och se vilka bloggare som är aktiva just nu.

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. De erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. De finns på webb och telefon och har öppet dygnet runt. Webbadressen är 1177.se och telefonnumret 1177 gäller nu för sjukvårdsrådgivning i hela landet. Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla landsting och regioner i samverkan.

 Länkar