Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on feb 9, 2016 in Aktiviteter, Rapport | 0 comments

Kom med på en cirkel om personlig assistans

cripreactions

DHRG bjuder in till en cirkel om personlig assistans med början tisdag den 1 mars klockan: 17.30–19.30 på Dalheimers hus. Cirkeln riktar sig till alla medlemmar i DHRG och Unga Rörelsehindrade som är intresserade av frågor om personlig assistans.

Hur är det att leva med assistans med tanke på hur det ser ut i dagens samhälle? Känner du oro för indragna timmar eller att inte få timmar alls? Hur kan rörelsen påverka den kommande utredningen som Försäkringskassan ska göra?

Anmälan till Pia på DHRGs kansli, telefon 031-704 60 55 eller via mejl till: pia.by@dhr.se. Cirkeln fortsätter: den 15 och 29 mars och den 12, 26 april samma tid och plats.

Mer om personlig assistans