Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 4, 2016 in Intressepolitik, Jävla dumheter helt enkelt, Tillgänglighet | 0 comments

Poseidon diskriminerar hyresgäster

ullaredsinbjudan foto lånat från gp

Nu har Poseidon gjort det igen! Tidigare har vi berättat om att hyresgäster blivit instängda i sina lägenheter för att hissen inte lagats omgående nu är det Viktoria som inte får åka med på Poseidons årliga Ullaredsresa som de erbjuder sina hyresgäster eller rättare sagt; vissa av sina hyresgäster. Ur artikel i GP:

Det kommunala bostadsbolaget Poseidon har som tradition att bjuda sina hyresgäster på en heldags bussutflykt till Ullared. Förutom möjlighet att fynda på varuhuset Gekås bjuder Poseidon på lunch. Anslagen om resorna sätts upp vid hyreshusens entréer och på bostadsbolagets hemsida kan man i efterhand se bilder på och läsa om nöjda resenärer. I fredags satt ett anslag om en ny Ullaredsresa för hyresgästerna i Olskroken där 23-åriga Viktoria Andersson bor. Hon blev intresserad av att åka med och anmälde sig.

Jag sitter i rullstol och fick besked att det nog skulle gå att ordna en buss så att jag skulle kunna åka med, säger hon.

Viktoria såg fram emot resan, men i tisdags fick hon ett telefonsamtal från Poseidon….

De ringde och sa att det inte gick att ordna en buss som kan ta en rullstol.
Tryck på knappen och skriv under listan att detta är diskriminering!

Länkar