Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Jun 7, 2016 in Intressepolitik, Kollektivtrafik och färdtjänst | 0 comments

Västtragik gör det igen

västtrafik skylt

Ur Expressen: Att ta spårvagnen från punkt A till punkt B är en ickesak för de flesta. Men för Evelina Charlie Larsson – och många med henne – är situationen en helt annan. Hennes erfarenheter går stick i stäv med den hyllade reklamkampanj som Västtrafik just nu driver. Den om att alla – även personer med funktionsnedsättningar – alltid är välkomna i kollektivtrafiken.

För bara ett par dagar sedan nekades Evelina nämligen att åka med tre vagnar i följd.

– Så fort spårvagnen bromsar in så är jag på helspänn. Jag måste hålla koll, jag måste vara snabb om jag vill ha en chans att komma med – men det är långt i från alltid jag gör det, säger Evelina, som sitter i rullstol.

Länkar