Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Nov 1, 2016 in Aktiviteter, Kommande, Övrigt | 0 comments

Hälsa på oss på kansliet

kristina-och-lisbet

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens kansli finns på andra våningen av Dalheimers hus i Göteborg på Slottsskogsgatan 12. Det ligger i stadsdelen Majorna, en mysig och äldre stadsdel av Göteborg.  Vi som arbetar på expeditionen är Lisbet Karlsdotter och Kristina Kindberg. Vi träffas oftast vardagar klockan: 9.00 – 14.00 och du kan ringa oss på telefon: 031-13 33 95. Svarar vi inte så lämna ett meddelande så ringer vi upp. Du kan också mejla på: urg@telia.com.

Vi tar ofta emot besök av klubbens medlemmar och av personer som behöver information om hur det är att leva med rörelsehinder, tips och råd. Vi pratar ofta med studerande på olika nivåer som behöver information för sina skolarbeten. Här kan du läsa om ett av våra samarbeten med forskare på Chalmers. Ring och boka en tid om du är intresserad.

Klockan 10.00 brukar vi fika – kom och ta en kopp med oss! Hitta hit är inte svårt. Dalheimers hus ligger mellan Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen, i denna länk hittar du en vägbeskrivning.

Kansliet tar emot praktikanter som vill känna på hur det är att arbeta på en förening och med intressepolitiska frågor. Här nedanför är en video gjord av en av våra praktikanter, Sebastian. Han filmade hur ett besök hos oss kan vara …