Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Apr 4, 2017 in Levnadsvillkor, Övrigt | 0 comments

Caroline har tilldelas Eriks stipendium

caroline får stipendie

Vi säger grattis till Caroline Eriksson som i dag har tilldelats Erik Ljungbergs stipendium 2017. Det är du värd! Vi upprepar ett jättegrattis till Caroline som bland annat är vice ordförande i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben!

Caroline Eriksson är en av de skarpaste, tydligaste, flitigaste och roligaste aktivisterna på funktionshinderfältet just nu. Genom att på Erik Ljungbergs vis blanda humor med allvar, varm pedagogik med hård kompromisslöshet och klassisk påverkan med okonventionella aktioner, belyser hon gång på gång samhällets förtryck och diskriminering mot människor som avviker från samhällsnormen…”

Alla foton tagna av: Emma Selin.