Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Apr 10, 2017 in Intressepolitik, Levnadsvillkor, Utvalda | 0 comments

Min jävla rättighet

min javla rattighet

Förbundet Unga Rörelsehindrade skriver:

Våra rättigheter är idag långt ifrån självklara. Vi ser hur våra framtidsplaner krossas när LSS-stöd dras in, när vi dagligen upplever funkofobi. Det bästa sättet att motverka orättvisor är att lyfta fram dem i ljuset. Vi vill därför höra om era erfarenheter och vad ni anser vara självklara jävla rättigheter. Använd hashtagen #minjävlarättighet och dela med er av era erfarenheter av funkofobi eller orättvisor på era Twitter- och Instagram-konton. Ni kan också skriva vad vi tycker brister i samhället och vad, enligt er, borde vara en självklar jävla rättighet.

Förbundet kommer sedan, med tillåtelse, att använda berättelser i våra sociala medier. I dagens samhälle är våra frågor osynliga i debatten. Så detta är för att än en gång belysa de orättvisor vi möter i samhället.

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade!

Länkar