Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on maj 3, 2017 in Aktiviteter, Rapport, Styrelsen | 0 comments

Årsmötet är avklarat

årsmöte foto madeleine martinsson

Det är alltid gôtt att årsmöte är avklarat och att vi kan se fram mot en nytändning och lite nytt folk i styrelsen med nya planer för Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben.

Astrid öppnade mötet hälsade oss välkomna till mötet och lämnade sedan över klubban till mötesordföranden. Presidiet, det vill säga mötesordförande och -sekreterare bestod av K-G Rosborg som har varit engagerad i ungdomsverksamheten inom DHR innan Unga Rörelsehindrade fanns och sedan i DHR under många år. Mötessekreterare var Monica Gullmajsdotter som också har varit engagerad i verksamheten när Unga Rörelsehindrade hette DHR UNG.

foto madeleine martinssonVi tackade av: Caroline, Bobe och Sofia och nya namn i styrelsen är Mika Mikkola och Sidner Pierrou. Madeleine Martinsson fotograferade oss, tack för det!

Nästa möte med Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben blir lördag den 13 maj och då kommer Förbundsordförande Björn Häll Kellerman till Göteborg och berättar om vad förbundet håller på med och varför. Missa inte det!