Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Maj 15, 2017 in Intressepolitik, Tillgänglighet, Utvalda | 0 comments

Vad vill du uppleva i framtidens evenemangsområde? 

håkan ullevi

Var du med och slog publikrekord på Håkan Hellström? Eller kommer du hit för att se film och hockey, träna eller kolla på hajar? Varje år lockar evenemangsområdet runt 10 miljoner besökare. Under 2017 undersöks hur området kan utvecklas och i maj kan du vara med och tycka till.

Scandinavium och Lisebergshallen är en del av Göteborgs evenemangsområde och ska ersättas av nya arenor. Vad vill du uppleva i framtidens evenemangsområde? Evenemangsområdet sträcker sig från Ullevi i norr till Lisebergs södra parkering. I den här utredningen fokuserar vi på området från och med Ullevi till och med Scandinavium. Mölndalsån avgränsar i öster och Skånegatan i väster.

Detta skriver Göteborgs stad och bjuder in invånarna till att besöka representanter för dem i stadens container placerade på olika platser i Göteborg. Passa på att berätta för dem hur viktig tillgängligheten är för oss med rörelsehinder!

  • Onsdag den 17 maj klockan: 13.00–17.00 vid Netto, Backa-Röd
  • Torsdag den 18 maj klockan: 13.00-19.00, utanför Frölunda Torg
  • Lördag den 20 maj klockan: 13.00-17.00, Gustaf Adolfs Torg
  • Onsdag den 24 maj klockan: 11.00-16.00, vid Tuve Torg
  • Tisdag den 30 maj klockan: 10.00-18.00, i Nordstan
  • Onsdag den 31 maj klockan: 10.00-18.00, i Nordstan
Tyck till i enkäten om evenemangsområdet! Göteborgs stads evenemang på Facebook