Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Maj 19, 2017 in Intressepolitik, Levnadsvillkor, Personlig assistans | 0 comments

Journalister, varför bryr ni er inte?

annika-taesler-2016

Annika Teasler, journalist och författare skriver på svt Opinion:

Chefredaktörer, ta ert ansvar! Ni förbiser människovärdet för en stor grupp barn, kvinnor och män. Varje dag utförs det kränkningar – inte av ljusskygga grupperingar, utan välfärdsstaten Sverige – som ni inte låtsas om. Medan ni journalister, som skulle ta ett skott i pannan för allas lika värde, pratar om annat.

Min väninna gråter. Hon darrar när hon lämnar tillbaka bikinin som jag lånat henne, säger att den visserligen hade rätt storlek men ändå inte en chans att täcka hennes skam. Att blygseln inför handläggaren, som stod med ett tidtagarur i hennes badrum när hon duschade, skulle fordra mer än alla badkläder i världen för att försvinna.

Om henne är det tyst.

Läs hela artikeln på svt Opinion!