Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Maj 26, 2017 in Bloggar och poddar, Genusfrågor, Kärlek och relationer | 0 comments

Funkisliv utan filter II

funkisliv utan filter

Funkisliv utan filter vill inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning. Erik Nyström och Camilla Björnehall pratar funktionshinderfrågor i syfte att påverka och synliggöra livet med funktionsnedsättning.

I det andra avsnittet snackar Erik och Camilla om närhet, kärlek och relationer tillsammans med Christine Bylund, doktorand i etnologi, vid Umeå universitet. Tankar kring normbrytande kroppar, identitet. Sexualitet och rättigheten att utforska vem en själv är.

Lyssna på podden här!

Eller lyssna via Youtube: