Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Maj 29, 2017 in Aktiviteter, Genusfrågor, Intressepolitik, Kommande, West Pride | 0 comments

Teater Kattma på West Pride

teater kattma

Huset vid vägens början Vår historia, ett samhälle för alla är namnet på Teater Kattmas senaste uppsättning. Kom och se den!

  • Onsdag den 7 juni klockan: 18.00 – 18.45
  • Trappscenen Stadsbiblioteket i Göteborg.
  • Ingen anmälan, bara kom!

Huset vid vägens början är en nyskriven dramakomedi, en film- och teaterföreställning, som inte kommer att lämna någon i publiken oberörd. Föreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktionsvariationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Det blir möten och konflikter, kärlek och hat, glädje och sorg. Frågorna är fler än svaren och allting ställs på sin spets – är samhället som är för alla människor verkligen möjligt? Går det ens att ha ett hus som är för alla som bor där? Och om vi ska fortsätta – vart leder vägen? På vägen dit blir det i alla händelser både skratt och en del tårar. Om det blir några svar? Kanske. Men då behöver vi nog lite hjälp från er i publiken.

Teater Kattma är teatern som arbetar integrerat med skådespelare med och utan funktionsvariationer, proffs och amatörer, yngre och äldre, med olika ur­sprung, könsidentitet eller sexuell läggning. 

Länkar