Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Maj 31, 2017 in Aktiviteter, Genusfrågor, Intressepolitik, Kommande, Utvalda, West Pride | 0 comments

West Pride – Regnbågsparaden

erik i regnbågsparaden

Regnbågsparaden, där fick de allt till ett bra namn. Regnbågsparaden är verkligen en parad full av glada människor och regnbågens alla färger. Notera att Regnbågsparaden detta år går på lördagen och ingen annan dag. Den har också en annan paradväg än tidigare och man samlas vid GöteborgsOperan klockan 14.00 och går sedan till Götaplatsen. Alla är välkomna att gå med oss!

  • Regnbågsparaden
  • Lördag den 10 juni
  • Samling klockan: 14.00 vid GöteborgsOperans parkering. OBSERVERA: fålla C.
  • Hitta till GöteborgsOperan 

Det är genom Regnbågsparaden man manifesterar för allas lika värde. I år vill West Pride att alla ska gå med för att visa att kärlek och gemenskap vinner över hat och diskriminering. Du som vill gå under Unga Rörelsehindrades banderoll, vi samlas i fålla C. Vill du få en tröja i en glad färg, mejla oss på: urg@telia.com (reservation för att de kan ta slut). Men vill du bara dyka upp och gå med oss funkar det lika bra. Vi uppmuntrar pyntning, musik, färgglada kläder, regnbågsflaggor, regnbågsfärger, kärlek och en stor folkfest!

Länkar