Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on jun 3, 2017 in Aktiviteter, Böcker, Kultur, Rapport, Utvalda | 0 comments

Ärligt talat Angela …

angelas poesisläpp

Angela Åquists poesi-släpp ”Ärligt talat”!

Angela, som även är medlem i Unga Rörelsehindrade, skriver personligt om alltifrån kroppskomplex, smärta, ätstörningar och hur det är att leva med en funktionsvariation i en otillgänglig värld till (o)sociala medier i sin poesibok fylld av känsliga dikter och foton.

ärligt talatFelicia skriver:

Kvällen var supertrevlig och Angela läste upp några av sina dikter och spelade fiol och det blev ett väldigt känslosamt uppträdande som inte lämnade någon oberörd. Efter uppträdandet var det dags för försäljning samt signering av boken … 
Läs mer på bloggen Mitt funktionshinder