Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on jun 7, 2017 in Aktiviteter, Genusfrågor, Kultur, Rapport, West Pride | 0 comments

Huset vid vägens början

teater hans presenterar gruppen

Tack till Hans Sjöberg från Teater Kattma och hans ensemble som spelade upp scen fyra ur pjäsen Huset vid vägens början – Vår historia, ett samhälle för alla. Föreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktionsvariationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Det blir möten och konflikter, kärlek och hat, glädje och sorg. Är samhället som är för alla människor verkligen möjligt?

Trappscenen på Stadsbiblioteket var välfylld med publik i alla åldrar som kommit att titta på teaterföreställningen, en av två programpunkter som Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har på årets WestPride. Pjäsen Huset vid vägens början kommer att ha premiär den 30 september i höst och kommer främst att spelas på Dalheimers hus. För mer information och för att beställa biljetter till höstens föreställningar, gå in på www.teaterkattma.se eller ring 070-633 67 04.