Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Aug 28, 2017 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Temahelg och 30-årsjubileum den 15-17 september!

temahelg 30 år

Nu är det exakt 30 år sedan Förbundet Unga Rörelsehindrade, som då hette DHR UNG, grundades. Det kommer Förbundet givetvis att fira med en helg, den 15 – 17 september, på temat: aktivism, engagemang och påverkan. Temahelgen är förlagd i Stockholm. Det kommer också att arrangeras en stor fest för att fira jubileet.

Helgen kommer bli fylld av intressanta tal och föreläsningar från tidigare ordföranden, roliga aktiviteter så som Pokéwalk, musikquiz och tävlingar och sist men inte minst, party party.

Eventet kommer att hållas på Scandic Continental, som ligger vid centralstationen i Stockholm. Detta vill du inte missa! Temahelgen är till för dig som är under 32 år och gratis för dig som är medlem. Sista anmälningsdag är liksom igår, så vill du gå med får du anmäla dig bums!

För mer information och anmälan, klicka här!