Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 14, 2017 in Aktiviteter, Kommande, Utvalda | 0 comments

Premiär Huset vid vägens början den 30 september

teater kattman gruppbild

”Huset vid vägens början” är en nyskriven dramakomedi, en film- och teaterföreställning, som inte kommer att lämna någon i publiken oberörd. Föreställningen utspelas i och kring ett hyreshus någonstans i Göteborg. Där bor en brokig skara människor med olika bakgrund, ursprung och funktionsvariationer. Där möts äldre och yngre, gamla drömmar och nya tankar. Det blir möten och konflikter, kärlek och hat, glädje och sorg. Frågorna är fler än svaren och allting ställs på sin spets – är samhället som är för alla människor verkligen möjligt? Går det ens att ha ett hus som är för alla som bor där? Och om vi ska fortsätta – vart leder vägen?

Premiär i Hultbergssalen Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg, lördag den 30 september och föreställningen spelas till och med den 18 december. Biljetter bokas på Teater Kattmas hemsida eller på telefon 070-633 67 04. Medlemmar i DHRG och Unga Rörelsehindrade har fri entré.

  • Manus – Inger Jonsson-Fredriksson & Hans Sjöberg.
  • Regi – Hans Sjöberg.
  • Skådespelare – Inger Jonsson-Fredriksson, Hans Sjöberg, Astrid Steen, Kristina Kindberg, Tompa Olsson, Andreas Hane, Felicia Sparrström, Evelina Charlie Larsson, Angela Åquist, Viktor Lysell, Bobe Rahro och Emelie Ekendahl.
  • Ljus och ljud – Tobias Bergdahl.
  • Filmfotograf och redigering – Love Lidén.
  • Scenografisk bild – Inger Jonsson-Fredriksson.
  • Foto och trycksaker – Ann-Marie Fogelberg.
  • Administration – Britt-Marie Skogh-Dave.
  • Produktion – Teater Kattma.

Länkar