Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 26, 2017 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Ta strid för LSS, möt upp på onsdag!

Demonstrera och reagera

På Regeringskansliets sida skriver socialminister Annica Strandhäll:

Vår välfärd är ryggraden i den svenska modellen och spelar en avgörande roll för tryggheten genom hela livet. Med smarta och starka gemensamma system för sjukvård, omsorg, omfördelning och ekonomisk trygghet i livets olika skeden bygger vi inte bara ett samhälle som håller ihop – vi bygger ett samhälle som gör att människor kan växa och våga. Jag vill stärka den tryggheten och investera i välfärden och i människor”.

Det låter ju jättebra eller hur …. men regeringen vill helst bara glömma bort LSS och vi som är i behov av dess insatser. Vi måste reagera! Socialministern kommer på besök till Göteborg på onsdag den 27 september för att tala om regeringens politik och lyssnar och samtalar om aktuella politiska frågor. Vid mötet medverkar även riksdagsledamot Anna Johansson, kommunalrådet Marina Johansson.

66

Alla som är berörda av att LSS-lagen fungerar samlas till en demonstration mot de fruktansvärda nedskärningarna för att visa socialministern att raserandet av LSS inte får fortsätta. Klockan 17.00 samlas vi och ställer krav på att den personliga assistansen åter ska fungera som den var tänkt från början. Kom med du också! Ingen anmälan, kom som du är!

Läs mer om demonstrationen: