Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Okt 2, 2017 in Aktiviteter, Kommande, Kultur, Tips, Utvalda | 0 comments

Det går inte på räls att åka tåg …

ärligt talat

Det går inte på räls att åka tåg, skriver Angela Åquist i sin blogg.

Förra fredagen åkte jag till Stockholm för att ett av mina favoritband, H.E.A.T, hade releasefest för deras nya skiva. Jag är inte berättigad assistans och eftersom jag inte lyckades hitta någon kompis som kunde åka med fick jag ta mig dit bäst jag kunde med min rullstol.

Läs hur det gick för Angela på hennes tågresa.

Ärligt talat, nu blir det utställning

Missade du Angelas bokrealese för boken Ärligt talat så har du en chans att se foton som publicerats i boken på en utställning på Frilagret. Angela skriver:

Nu blir det utställning med tavlor bestående av foton och dikter från min poesibok ”Ärligt talat”! Ni som inte hade chansen att komma på min releasefest har nu möjlighet att se tavlorna och ni som kom har möjlighet att se dem igen!

Gå in på Facebookeventet och läs mer.

Länkar