Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Okt 2, 2017 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Lär dig mer om lagarna LSS och SOL

fikatajm

DHR Region Västra Götaland bjuder in till en kurs om LSS (Lagen om stöd och service) och SOL (Socialtjänstlagen). Förutom massa bra-att-veta om dessa lagar så ingår en god lunch. Föreläsare är Stina Roempke från LaSSe Brukarstödcenter. Stina är kunnig i allt rörande LSS-lagen och Socialtjänstlagen. Så passa på att få en bra information om vad som gäller de olika insatserna.

  • Torsdag den 16 november
  • Klockan: 12.00 – 16.30
  • Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg
  • Anmäl dig senast den 25/10 till urg@telia.com eller 031-13 33 95 om du är medlem i Unga Rörelsehindrade. Är du medlem i DHR anmäler du dig till: vastragotaland@dhr.se. För DHR-medlemmar över 45 år är det en kostnad på 100 kronor som ska betalas in till: DHR Region Västra Götalands plusgiro 480 12 35-5 i samband när du anmäler dig. Anmälan är bindande.
  • Reseersättning: Färdtjänst enligt kvitto eller reseersättning för billigaste färdsätt eller milersättning 18,50 för egen bil, samåkning rekommenderas.

Kom ihåg att meddela särskilda önskemål om kost. Anmäl också eventuell personlig assistent. Den verkliga kostnaden för assistent debiteras och därför ska du på anmälningsblanketten fylla i vem som är assistentens arbetsgivare samt fakturaadress.