Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on okt 4, 2017 in Aktiviteter, Rapport | 0 comments

Har du civilkurage? Gå kursen!

civilkurage Stockholm panda

Göteborgs rättighetscenter håller workshoppar på temat civilkurage under hösten 2017 och våren 2018. Civilkurage är mod att stå för sin åsikt, även om det innebär en personlig risk. Den som har civilkurage har ofta också modet att ingripa när någon blir utsatt och behöver hjälp. Man kan säga att civilkurage är raka motsatsen till uttrycket ”Sköt dig själv och skit i andra”. Göteborgs rättighetscenter skriver:

Har du varit med om en förtryckande situation där du inte visste hur du skulle agera? Var det först ef­teråt som du kom på vad du hade kunnat göra men aldrig gjorde? Skulle du vilja gå tillbaka i efterhand och testa dina idéer samt få inspiration från andra personer?

För mer information, gå in på vår hemsida på www.gbgrc.se eller vår Facebook-sida.