Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Nov 8, 2017 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Kurs med fokus på sexuella trakasserier …

kvinnor utätts för våld

Göteborgs rättighetscenter (GRC) erbjuder ett gratis utbildningstillfälle kring diskriminering med fokus på sexuella trakasserier och hur dessa enligt lag ska hanteras och förebyggas. Utbildningen kommer sträcka sig över två timmar och innehålla bland annat teoretisk grund, praktiska exempel och diskussion. Utgångspunkt kommer att vara kampanjen #MeToo som spridit sig över hela världen. Sexuella trakasserier är tyvärr en vardag för många, vilket är oacceptabelt.

  • Torsdag den 16 november
  • Klockan: 14.00 – 16.00
  • I GRC:s lokaler på Första Långgatan 30, Göteborg

Anmäl dig omgående då platserna är begränsade till: info@gbgrc.se.