Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Dec 12, 2017 in Aktiviteter, Intressepolitik, Rapport, Utvalda | 0 comments

Göteborgsmanifestation: Assistans är frihet – Rädda LSS!

assistans är frihet

Den 3 december arrangerade RBU och FUB en manifestation på temat Assistans är frihet – Rädda LSS! Det är för att påminna det största regeringspartiet och allmänheten om #assistanskrisen. Det var många människor som samlats vid Järntorget för att visa sin frustration över nedskärningarna av den personliga assistansen. Det fanns många goda talare men jag väljer att länka till Bengt Westerbergs tal som han höll i Stockholm.

Bengt Westerbergs tal om personlig assistans.

Foton hämtade från diverse fotografer, tack alla:

 

Vill du bli medlem i Unga Rörelsehindrade, klicka här!