Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Dec 15, 2017 in Intressepolitik, Tillgänglighet | 0 comments

Enkät för att göra Göteborgs stads kalendarium bättre

göteborg

Funka har bett Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben att sprida en enkät som ska ligga till grund för att göra Göteborgs stads kalendarium bättre för oss med funktionsnedsättning.

Här kan du läsa om vilka Funka är.

Funka skriver:

Bor du i Göteborg? Vill du hjälpa till att göra Göteborgs stads kalendarium ännu bättre för personer som har någon form funktionsvariation? Vi vänder oss framför allt dig som har funktionsvariation eller är anhörig till någon som har funktionsvariation. Klicka på länken nedan för att komma till en webbaserad enkät. Den tar bara ca 5-10 minuter att svara på och det är helt anonymt.

Funka arbetar med tillgänglighet vad gäller innehåll, design och teknik i digitala gränssnitt och har fått i uppdrag av Göteborg stad att undersöka hur det ska framgå ännu bättre hur tillgänglig en händelse i kalendariet är för personer med olika former av funktionsvariationer.

Till enkäten!