Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 8, 2018 in Aktiviteter, Kommande, Utvalda | 0 comments

Temahelg den 13 – 15 april

IMG_2189

Förra året fyllde Förbundet Unga Rörelsehindrade 30 år. Årets första temahelg att handla om just det – förbundet. Vi kommer att gå djupare in på förbundets ideologi och träffa aktivister inom förbundet under åren. Vi kommer också att chilla och på lördagskvällen erbjuds bowling!

Temahelgen är till för dig som är under 32 år och gratis för dig som är medlem i Unga Rörelsehindrade. Du anmäler dig till temahelgen genom att fylla i anmälningsblanketten.  Medlemmar står själva för resekostnader upp till 300 kr. (resten, boende, mat och aktiviteter står förbundet för).

På våra läger finns inga hinder! Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid. Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt, om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig till natalie@ungarorelsehindrade.se.

Kostnad för medföljande personlig assistent: 2 000 kronor (inkl. kost och logi i dubbelrum). Boende i enkelrum: 2 700 kronor (inkl. kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistansomkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1 100 kr. Om du anmält att du har en assistent men behöver avboka, gör det innan den 1 april, annars behöver vi dessvärre ta ut en avgift på 1 000 kr. för kostnaderna för assistenten.

Länkar