Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 15, 2018 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Hur fungerar insatsen ledsagning i Göteborg?

ledsagning landvetter

DHR Göteborgsavdelningen vill veta hur insatsen ledsagning upplevs av de som anlitar tjänsten. Är det skillnad mellan de olika stadsdelarna? Är du nöjd med antalet timmar du tilldelats? Fungerar det för dig? Behöver du betala för din ledsagare?

  • Möte om hur ledsagningen fungerar i Göteborg
  • Tisdag den 20 mars, klockan 17.00 – 19:00
  • Lokal Röda Sten (U1) på Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12
  • Anmälan senast den 15/3 till Jonas på DHRG på 031-704 60 50 eller jonas.andersson@dhr.se

Om ledsagning: Du som har funktionsnedsättning kan få ledsagning för att delta i fritidsaktiviteter, kulturaktiviteter, besöka vänner eller ta en promenad. Syftet med ledsagning är att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Ledsagningen är gratis men du betalar för personliga utgifter i samband med ledsagningen. Det finns regler om vilka omkostnader som kan godkännas för ledsagaren.

Länkar