Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 22, 2018 in Intressepolitik, Styrelsen, Tips, Utvalda | 0 comments

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade 2018!

Alla har rätt

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade 2018!

Genom att vara medlem i Unga Rörelsehindrade ger du vår organisation tyngd. Hur du sen engagerar dig (eller inte) väljer du. Men du är oerhört viktig för vår organisation genom ditt medlemskap! Förutom att du med ditt medlemskap bidrar till att vi hörs mer hos makten, får du också många möjligheter att träffa andra som brinner för samma frågor. Du får möjlighet att delta på förbundsläger och temahelger om till exempel tillgänglighet och andra rättvisefrågor, relationer, personlig assistans, idrott och musik. Vill du ha mer tung-gung när det gäller våra intressefrågor så meddelar du ditt intresse till urg@telia.com eller ring till vårt kansli: 031-13 33 95.

För att bli medlem första året ska du vara under 32 år, du skriver upp dig på Förbundets medlemssida. Första året är kostnadsfritt. Du väljer vilken region du vill tillhöra (naturligtvis väljer du att bli medlem i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben).

Är du redan medlem och vill stå kvar som medlem betalar du medlemsavgiften för år 2018. Betala in din medlemsavgift (60 kr) till Förbundet Unga Rörelsehindrade på bankgiro 5085-9107. Glöm inte att ange ditt namn och personnummer.