Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 27, 2018 in Aktiviteter, Kommande | 0 comments

Inbjudan till årsmöte

årsmöte foto madeleine martinsson

Kom med när vi väljer styrelse och går igenom vad som hänt förra året och tittar på vad vi skall göra nu i år. Vill du ha årsmöteshandlingarna, kontakta kansliet på telefon: 031-13 33 95 eller mejla: urg@telia.com. Styrelsen behöver ett par nya ledamöter. Är du yngre än 32 år och intresserad av att vara med och skapa en superbra verksamhet för Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben, hör av dig till urg@telia.com. Du kan föreslå dig själv eller en kompis (som såklart måste veta och tackat ja till att bli föreslagen). Häng på!

  • Onsdag den 25 april
  • Klockan 18.00
  • Slottsskogsgatan 12 Göteborg, Dalheimers hus våning 3.
  • Vi bjuder på räkmacka och kärleksmums!

Anmäl dig till årsmötet senast den 19/4 på telefon: 031-13 33 95 eller mejla: urg@telia.com.

Länk