Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on apr 11, 2018 in Aktiviteter, Intressepolitik, Kommande, Levnadsvillkor | 0 comments

Ett himla bra erbjudande – kom i form!

jennie-pool

DHR Göteborgsavdelningen kommer under de närmast åren satsa på en ”jämlik hälsa” för sina medlemmar och den grupp de representerar det vill säga oss med rörelsehinder. Därför erbjuder DHRG de medlemmarna med egna rörelsehinder att under april-maj-juni månader 2018 träna på gymmet eller simma på Dalheimers hus utan kostnad. Jämlik hälsa definieras av DHRG med:

Med jämlik hälsa menas med att man ska ha samma möjligheter med nedsatt rörelseförmåga att uppnå samma hälsa som andra göteborgare Att träna, äta gott och nyttigt, som göteborgare i allmänhet. Att man får det stöd man behöver för att ha en så bra hälsa som möjligt oavsett funktionsnedsättning.

Är du medlem i DHR Göteborg eller Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben (och har valt att även tillhöra DHRG) anmäler du dig till Jonas telefon: 031-704 60 50 eller mejla goteborg@dhr.se senast torsdagen veckan innan du vill simma eller träna första gången. I erbjudandet ingår också möjligheten att i mån av plats att boka en timmes personlig tränare på Dalheimers hus för att lära sig maskinerna eller göra upp ett lämpligt träningsprogram. Jonas har mer information om erbjudandet och vad som gäller för att ta del av det.

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade!