Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Apr 18, 2018 in Bloggar och poddar, Intressepolitik, Kärlek och relationer, Levnadsvillkor | 0 comments

These photos have a deep purpose

rachelle 4

Save it for my husband they say? No. These photos have a deep purpose.

I motsats till gårdagens blogginlägg ”Du ska vara glad att jag vill ha sex med dig” som visade på destruktiva förhållande där sex användes i syfte att förnedra och utöva våld mot sin partner, är här ett inlägg som vill lyfta fram det motsatta. Där erotik, sex och glädje över sin egen kropp, hur den än ser ut, gör att vi kan leva våra liv fullt ut.  Läs Rachelle Chapmans blogg och hennes tankar om självkänsla och önskan att förmå andra i liknande situation att se på sig själva som sexuellt attraktiva personer. Rachelle bor i Norfolk, Virginia i USA och skadades i en olycka 2010 där hon blev tetraplegiker.

Five years after the accident I came up with an idea. What if I had a sexy lingerie photo shoot to show the world that people in wheelchairs are not undesirable and we are sexy, sexual beings? It was definitely done for that reason but at the same time it was also done for people in my situation who feel like they have lost that in themselves. I also have a catheter where a tube goes into my bladder and my lower stomach. Definitely not the sexiest thing ever and it makes you feel like crap having to have it. But I wanted to show it.

 I wanted to show it because there are other girls and guys out there Who also have one and might feel ashamed. Don’t feel ashamed by your imperfections, feel empowered! 

Millions of people saw these photos and of course there were the critics telling me to put my clothes back on and leave it for my husband. Well fuck that. (Sorry) if anyone has a problem with these pictures? We’re human and sexual.

It’s about empowerment. It’s about self-love. It is about overcoming things that are holding you back.

Don’t give up.

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade!

Länkar