Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on maj 2, 2018 in Aktiviteter, Rapport, Styrelsen | 0 comments

Årsmötet är avklarat

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har nu haft sitt årsmöte. Man ska väl inte skriva detta men årsmöten är lika roliga som att se färg torka på väggen …

Ett stort tack till presidiet: mötesordförande K-G Rosborg som i alla år stöttat Göteborgsklubben. Tack till mötessekreterare Monica Gullmajsdotter som är ett stort stöd när det gäller både protokoll och ekonomi. Tack också till Linda Karlsson som var specialinbjuden till mötet. Och tack till vår revisor Krister Frank och till alla tappra medlemmar som deltog på mötet.

Astrid Steen fick förtroendet att leda Unga Rörelsehindrade som ordförande i ytterligare två år. Omval för Johanna Andersson och Mika Mikkola gick från ersättare till ledamot. Viktoria Andersson och Erik Dahlström har ett år kvar som ledamöter.  Till ersättare valdes Felicia Aronsson och Sofia Palmgren – helt nya i styrelsen – välkomna!