Blogg topplista - Superbloggen.se
Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Bli medlem

Samhället ska inte vara stängt för vissa

– och öppet för andra

Unga Rörelsehindrade har som mål att förändra samhället så att ungdomar med rörelsehinder får samma rättigheter som alla andra!

Vi gör det genom aktioner, demonstrationer och andra sätt för att påverka politiker och beslutsfattare. Men vår röst är inte starkare än det antal medlemmar vi är.

Kom med i kampen för ett öppet samhälle!

 

Frågor och svar om att bli medlem:

Vad får jag som medlem?

Förutom att du bara med ditt medlemskap bidrar till att vi hörs mer hos makten, får du också många möjligheter att träffa andra som brinner för samma fråga.

Vi ordnar bland annat läger och temahelger om till exempel relationer, assistans, idrott, musik och intressepolitik.

DHR (De Handikappades Riksförbund) är vårt moderförbund. När du blir medlem hos oss får du även ett gratis medlemskap hos DHR, om du vill.

Vad kostar det?

Första året betalar du ingenting för ditt medlemskap. Kommande år kostar det bara 60 kronor på ett helt år – och då ingår nyhetsbrev, billigare försäkringar och supersubventionering på avgiften till våra populära läger. Bara för att räkna upp något. (Vissa förmåner får du om du samtidigt blir medlem i DHR.)

Vem kan bli medlem?

Du som är mellan 0 och 32 år får vara medlem i Unga Rörelsehindrade. Du kan vara rörelsehindrad eller inte. Du kan vara medlem t.o.m det år du fyller 32 år.

Är du över 32 år?

Då kan du inte bli medlem hos oss. Vi rekommenderar dig att bli medlem i vårt moderförbund DHR.

Bli medlem i DHR

Hur blir jag medlem?

Du fyller bara i ett formulär här på vår webbplats. Det är det enda du behöver göra eftersom vi har gratis medlemsskap första året. Vi återkommer med information när du blivit registrerad.

Bli medlem nu!